dilluns, 3 de juliol del 2017

Mindfulness i Energia


Un dels aspectes més beneficiosos del Mindfulness és que ens ajuda a equilibrar el nostre organisme. Tots i totes hem pogut observar, moltes vegades, com la nostra energia va disminuint al llarg del dia. Podem sentir com les forces ens van abandonant i l'esforç per continuar concentrats en allò que fem resulta cada vegada més gran. 

Quan els nivells d'estrés són més elevats, sentim que a mig matí ja no tenim l'energia que necessitem. I això pot ser degut a moltes causes: mala alimentació, dormir poc, estrés, ansietat...



Quan estem en el nostre entorn laboral, per posar un exemple, hem de fer front a moltes decisions; algunes d'elles molt importants. Són les decisions les que construeixen el futur. Per fer-ho bé, necessitem tenir el cap clar i certa calma per poder decidir el més adient. Fet que, poques vegades passa.


Una pràctica constant de les tècniques de Mindfulness ens permet pujar els nostres nivells d'energia; tenir el cap clar i obrir els canals interns per saber escoltar les respostes a les preguntes que hem de generar. Si sabem escoltar les respostes que surten del nostre interior (allò que anomenem "tenir intuició") sabrem si estem decidint correctament o no.

www.edgartarres.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada