dimarts, 11 d’abril del 2017

Respirar ens ajuda a meditar

Connectar amb la respiració és connectar amb la nostra consciència. Un espai molt íntim; personal. De fet, la nostra essència, per això és tan poderós. No ens ha d'estranyar que hi hagi tanta gent que viu experiències "màgiques" quan es connecta a la consciència.

En veritat, és una cosa molt senzilla de fer. Però que costa molt. Costa perquè ens és difícil de creure. El nostre pensament no està habituat a creure en el seu verdader potencial.


Per sort, la pràctica del mindfulness, o atenció plena, és una acció que té nombrosos beneficis ja des del primer minut. Aconseguim sentir molt bones sensacions saludables des de la primera pràctica. I alhora, quan aconseguim crear l'hàbit de practicar-ho sovint i ho sedimentem en la nostra quotidianitat, el nostre dia a dia es converteix en un espai més harmònic.


Evidentment, no canviem tot el que ens envolta. Sí que canviem la manera de percebre'ls; de viure'ls. La forma com ens afecta totes les experiències que vivim.
Ho fem respirant... profundament... sense cap mena d'expectativa, sense voler res en especial. Respirant el nostre moment i sentint que som nosaltres. Així de simple... Així de difícil. Respirant... en el nostre silenci... anem sentint com anem canviant; nosaltres.











www.edgartarres.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada