dissabte, 9 de desembre del 2017

Meditació i Intuïció

Moltes vegades, mentre ens trobem en un estat de meditació, on allò que anomenen realitat es va esvaint, comencem a notar i sentir "coses" diferents en el nostre cos; normalment, difícils d'explicar. "Coses rares" que quan les volem comentar amb algú de confiança, fins i tot ens costa de posar-hi paraules.  Per què succeeix això?

D'entrada, no ens ha d'estranyar. Quan parlem, quan emetem paraules amb l'objectiu d'explicar fets, estem utilitzant el nostre hemisferi cerebral més lògic. Però quan meditem, s'activen moltes altres parts del nostre cervell, més relacionades amb la intuïció. Aquest coneixement intern, on la gran majoria de vegades s'escapa a la nostra lògica, ens permet accedir a una informació impossible d'arribar si no és a través de l'acte de meditar. Una informació "amagada" dins el nostre cos. Una informació molt relacionada amb les nostres capacitats nates; els nostres dons.

No ens ha d'estranyar, tampoc, el fet que quan acabem de meditar, moltes vegades hem trobat maneres noves d'abordar problemes; informacions que no sabíem; una major claredat mental...

La intuïció. Una part molt important del nostre saber que no podem oblidar. Que hem d'anar cultivant. Que forma part del nostre benestar.

I per saber-ne una mica més, comparteixo l'últim Ofici de Viure, de Gaspar Hernàndez, on hi trobarem moltes coses shules sobre aquest àmbit que forma part del nostre patrimoni immaterial personal.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/lofici-de-viure/aprendre-a-meditar/video/5703602/


Edgar Tarrés Falcó
www.mindfulkit.com
www.sonidoalquimico.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada